In Restaurant Sinne ontmoeten Oost en West elkaar door innovatief culinair vakmanschap. Onder leiding van chef-kok Alexander Loannou staat de locatie als een voorbeeld van creatieve combinatie, waar bekende smaken onverwachte wendingen krijgen.
Ons doel tijdens de fotoshoots bij Sinne is om deze levendige culinaire ervaring te vertalen naar een krachtige merkrepresentatie die mensen uitnodigt om te komen ervaren wat de keuken met een Michelinster betekent. De focus van de shoots ligt op het vastleggen van de unieke gerechten.
De minimalistische inrichting, met bruin- en grijstinten, blijkt het perfecte decor te zijn om de kleurrijke gerechten te laten schitteren. Deze foto’s gecombineerd met opnamen van het interieur en met close-ups van de gerechten om specifieke onderdelen uit te lichten, zoals de bubbels van een schuimende saus of de meeldraden van een bloem die als decoratie wordt gebruikt.
Mijn persoonlijke hoogtepunt van het restaurant, ik zou het zelfs het hart van Sinne willen noemen, is de open keuken die gasten inzicht geeft in het nauwgezette culinaire proces, geregisseerd door chef-kok Loannou en zijn enthousiaste team. De naar het restaurant gerichte toonbank laat iedereen die eraan werkt eruitzien als een artiest op een podium, waardoor het steeds weer een plezier is om hem te gebruiken voor de productie van onze video’s over de bereiding van de gerechten.