Bij Restaurant Xin in Rotterdam komen traditionele Chinese gerechten samen met moderne flair onder leiding van Alexander Wong, een ervaren chef die eerder werkte bij La Pergola***, FG** en FG Food Labs*. Xin leeft volgens de filosofie: “Je bent zo goed als je laatste bord.” Dat motto sprak ons meteen aan, en we hebben het zelfs aangepast voor ons bedrijf: “Je bent zo goed als de laatste foto die je hebt gemaakt.”
Met rijke tinten groen en rood, die perfect bij elkaar passen, biedt het restaurant een intrigerende achtergrond voor fotografie. We hebben de groene ruimte, het hart van het restaurant, gebruikt om de diversiteit aan gerechten vast te leggen. De levendige rode kamer was het decor voor de lancering van Xin’s nieuwste cocktailmenu door mixoloog Jaco Dido Didone.
Om de elegante fine dining-sfeer te vangen en tegelijkertijd de oorsprong van Alexander’s recepten te laten zien, hebben we ook een actiebeeld toegevoegd uit de keuken. Hierin zie je Alexander koken in zijn enorme wok, omringd door spectaculaire vlammen.